Måleri Sundsvall

Måleri i Sundsvall

Mitt Måleri finns och verkar i Sundsvall. Vi är ett modernt ytskiktsföretag som erbjuder alla förekommande tjänster inom måleri. I och med att vi arbetar i hela Sundsvall, erbjuder vi våra tjänster såsom måleri i Sundsvall och stora delar av Västernorrland. Våra måleritjänster varierar från inomhus till utomhus och de flesta måleriarbeten vi utför sker i samband med renovering eller nybyggnation. Just måleri och andra delar måleriarbeten i Sundsvall erbjuder vi, utöver traditionell måleriverksamhet, även fönsterrenoveringar, tapetsering och andra områden med specialarbeten. Alla våra målare har lång erfarenhet.

Vi gillar det vi gör och tycker man ska ha kul på jobbet. Vi hoppas det avspeglas i vårt måleri i Sundsvall.

Andra tjänster Mitt Måleri erbjuder

I och med att Mitt Måleri är ett ytskiktsföretag, erbjuder vi fler tjänster än bara måleri, vi erbjuder måleri från golv till tak.

  • Tapetsering
  • Takmålning
  • Fasadmålning
  • Fönsterrenovering
  • De flesta tjänsterna bedrivs av hantverkare med specialkompetens inom området i fråga

Varför Mitt Måleri AB är ett bra val för dig i Sundsvall

För oss på Mitt Måleri är det viktigt att alla våra målare har en bra arbetsmiljö. Samtidigt är det viktigt för oss att våra kunder –vilka inkluderar bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, byggföretag och privatpersoner – får våra erfarna hantverkare på plats när de beställer tjänster inom måleri eller tapetsering. Vi använder dessutom så miljövänligt och hållbart material som möjligt.